Tamro Barf Flakes

Barf Flakes zijn speciaal ontwikkeld voor grootverbruikers.

Het is een compleet voer voor grootverbruikers die voor de honden de gulden middenweg zoeken tussen ware BARF en KVV, makkelijk te voeren en makkelijk in porties te verdelen. Barf Flakes zijn vers diepgevroren groffe vlokken van spiervlees, organen en heel erg fijngemalen bot. Zo compleet als Tamro's complete vleesmix (KVV) - uitziende als BARF, waarbij je niet zelf hoeft na te denken over de samenstelling. Dus eigenlijk een beetje barf en een beetje kvv, gezond en the best of both worlds. Door die (groffe) vlokken moet de maag harder kneden, zuurdere ph-graad ontwikkelen en dat is alleen maar beter in de natuurlijke bestrijding van slechte bacteriën en wormen. Ook voor het gebit beter, omdat ze vooralsnog moeten kauwen. (Geheel doorslikken kan geen kwaad)  Het geeft de hond meer voldoening; er komen endorfines vrij waarbij de hond zich lekker voelt. Daarentegen niet aan te bevelen aan zeer kleine rassen. Dit is omwille van de soms wat grotere stukken die erin kunnen zitten, het hondje soms erg schrokkerig is en dat i.c.m. hun wat kleine keelgat,  zou hen wel eens in de problemen kunnen brengen. Ken je hond! Kleine, schrokkerige hondjes zouden wij het niet voorschotelen.

Er zijn twee soorten Barf Flakes (zie hieronder):
1.- De Tamro Compleet doos á 10 kg 
2.- De Tamro Budget doos á 10 kg

Sorteer op
 • TamRo® Barf Flakes Compleet 5 kilo
  TamRo® Barf Flakes Compleet 5 kilo
 • TamRo® Barf Flakes Budget 5 kilo
  TamRo® Barf Flakes Budget 5 kilo
 • TamRo® Barf Flakes Premium 5 kilo
  TamRo® Barf Flakes Premium 5 kilo
 • TamRo® Barf Flakes Compleet 10 kilo
  TamRo® Barf Flakes Compleet 10 kilo
 • TamRo® Barf Flakes Budget 10 kilo
  TamRo® Barf Flakes Budget 10 kilo

Winkelwagen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Bezorggebied

Doordat wij in een groot deel van Nederland bezorgen (Groningen,Friesland,Drenthe,Overijssel,Gelderland,Flevoland,Utrecht,Noord-Holland en Zuid-holland), kunnen wij wekelijks leveren*.

Wij proberen hierbij ook altijd om op dezelfde dag en in hetzelfde tijdsbestek te leveren. Op deze manier blijft voor u overzichtelijk wanneer u uw bestelling door moet geven en kunt verwachten.

© 2017 - 2021 info@catering4pets.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel